Notícies

Dia de la Pau

30 de gener de 2012

El dia 30 de gener tots els alumnes de l'escola, des de l'escola bressol fins els alumnes de 6è de primària, hem celebrat els dia internacional de la pau i no violència. Podeu veure les imatges d'aquest dia a l'apartat de Fotos...

llegir més »


Cantem per la Pau

Aquest és el vídeo de la Pau de l'escola Vedruna Palafrugell, amb la cançó VULL LA PAU, escrita pels alumnes de 6è i cantada per la senyoreta Neus Martínez, mestra de música de l'escola.


Treballem la 'D'

Com podeu veure, per treballar la lletra 'D' hem utilitzat el nostre propi cos per interioritzar vivencialment la direccionalitat de la lletra. Però hi ha un error, el veieu?. Esperem que ho descobriu i ens ho expliqueu.


Experimentació a P4

Aquest treball ens ha ajudat a treballar l'art de retallar d'una manera més amena. També ens hem preguntat perquè les flors de paper s'obrien així (capil·laritat), la veritat és que no n'hem tret l'aigua clara però el treball de reflexió ha estat molt bo.


Comunicat important

Benvolgudes famílies,

Ens dol comunicar-los que la mestra de l'escola Berta Pagès Gurgui, que des de fa dos anys estava de baixa per malaltia, ens ha deixat avui dimarts 18 de gener.

Els funerals seran demà dijous, a les 12h...

llegir més »


Concurs 'Pinta i guanya' de la Cambra de Comerç de Girona

En Jordi Amir Juny, alumne de P3 de la nostra escola, ha estat guardonat al concurs “Pinta i guanya” de la Cambra de comerç.

A més d’un còmic per a l’alumne, hem rebut el còmic “Temps era temps” per a la biblioteca de la nostr...

llegir més »


Anglès a Educació física

5è de primària

We will be starting 2012 with a new year´s resolution of learning a new language. Thus, from 1st of January we have, and will be, teaching Physical Education classes in English.

llegir més »