AMPA

Des de la junta de l'AMPA (Associació de Mares i Pares d'Alumnes), un any més, us volem donar la benvinguda a l'escola i en especial a les famílies que hi heu portat els vostres fills per primera vegada.

Ens volem presentar i explicar-vos què és i què fa l'AMPA. 

En primer lloc remarcar que l'AMPA som tots. Som una organització de pares i mares amb uns objectius comuns, des de la que es busca la col·laboració amb la Direcció i el Professorat de l'escola, per tal de millorar l'escola i l'educació dels nostres fill@s. El compromís de pares i mares fa possible l'existència de l'AMPA.  

A més a més, col·laborem i treballem conjuntament amb l'escola per tal que els nen@s, puguin celebrar la Castanyada, Festival de Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, Santa Joaquima, Festival de final de curs, etc...  I també organitzem les activitats extraescolars, on intentem oferir un ampli ventall d'activitats. 

Finalment, volem aprofitar per donar-vos les gràcies, ja que totes aquestes activitats no serien possibles sense la vostra col·laboració, tant econòmica (amb les quotes de l'AMPA) com humana amb tota l'ajuda dels pares i mares que col·laboren en les diverses activitats.

L'AMPA hauria de ser una plataforma oberta a la participació per part de tots.

Així doncs, si qualsevol de vosaltres té algún suggeriment, idea o queixa, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre e-mail: ampapalafrugell@vedruna.org, i en les reunions de la junta de l'AMPA que es fan mensualment, es tindrà en compte.  Esperem la vostra participació!


També et pot interessar...

Ideari

El Nostre Estil L'amor considerat com a punt de partida per a una educació integral i l'únic mitjà que la fa possible La relació senzilla i prope...

llegir més »

Projecte educatiu

En un món en constant canvi, on les innovacions es produeixen d'una forma accelerada i la quantitat d'informació es multiplica d'una forma expone...

llegir més »

Història

HISTÒRIA DE L’ESCOLA I DEL SERVEI QUE PRESTA A LA POBLACIÓ  Per conèixer l’origen de l’Escola Vedruna de Palafrugell, hem de fer un salt enrera fi...

llegir més »